Κόστος, Τρόπος, Χρόνος Αποστολής

1. ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

– ΕΛΛΑΔΑ

Κόστος αποστολής  5,50 ευρώ

– ΕΥΡΩΠΗ

Κόστος αποστολής  25,00 ευρώ

– ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΚΥΠΡΟ

Κόστος αποστοιλής  17,00 ευρώ

– ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΚΑΝΑΔΑΣ, ΤΟΥΡΚΙΑ

Κόστος αποστολής  35,00 ευρώ

ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ

Κόστος αποστολής  45,00 ευρώ

2. ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το tethysart.gr θα αποστέλλει στον πελάτη τα παραγγελθέντα από αυτόν αγαθά, συνοδευόμενα από τα αντίστοιχα φορολογικά παραστατικά, παρέχοντας συγχρόνως όλες τις σχετικές πληροφορίες προς τον πελάτη σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Κατά την παραλαβή των παραγγελθέντων αγαθών ο πελάτης υπογράφει στο voucher της ταχυδρομικής εταιρείας.

Το tethysart.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Η αποστολή μπορεί να γίνεται με έναν εκ των ταχυμεταφορέων ACS Courier, Speedex,Γενική Ταχυδρομική και να παραδίδεται η παραγγελία στο χώρο σας, ή με  τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.) και να παραλαμβάνετε την παραγγελία σας από το υποκατάστημα της περιοχής σας.

3. ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

– Για ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ  από 2 μέχρι 4 μέρες.

  Αν δεν υπαρχουν ετοιπαράδοτα τη στιγμή της Παραγγελίας, ο χρόνος διαμορφώνεται ως εξής:

– Για ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ TETHYS PETRA από 3 μέχρι 9 μέρες.

– Για ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΣΜΑΛΤΟ  από 3 μέχρι 15 μέρες.

Αυτονόητα με την λήψη την Παραγγελία σας θα ενημερώνεστε άμεσα με email για τον ακριβή χρόνο παράδοσης του προιόντος μας, που επιλέξατε.

 Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της. Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση εάν επιλεγεί ως τρόπος αποστολής ταχυμεταφορική εταιρεία και όχι τα ΕΛ.ΤΑ.